Klawisze Dostępności

  • Wersja kontrastowa: Alt + 1
  • Jak korzystać z BIP: Alt + 2
  • Menu Przedmiotowe: Alt + 3
  • Menu Podmiotowe: Alt + 4
  • Mapa Witryny: Alt + 5
  • Przejdź do treści strony: Alt + 6
BIP

Zespół Szkół Specjalnych w Raciborzu

2025

  Nazwa pliku Publikacja Rozmiar
Kategoria: Zaproszenie do składania ofert na dostawy art.żywnościowych w 2025r. [ 20 ]
ZSS- ogłoszenie o wyborze ofert ZSS- ogłoszenie o wyborze ofert
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 2
24-12-19 13:21
Kwapik-Łajdziak Aneta
13.73KB
Zaproszenie do składania ofert na dostawę art.żywnościowych w 2025r. Zaproszenie do składania ofert na dostawę art.żywnościowych w 2025r.
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 15
24-12-11 11:12
Kwapik-Łajdziak Aneta
1.58MB
Zał.1 SOPZ cz. I-mięso i produkty mięsne Zał.1 SOPZ cz. I-mięso i produkty mięsne
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 6
24-12-11 11:15
Kwapik-Łajdziak Aneta
73.5KB
Zał.1 SOPZ cz. II-różne produkty spożywcze Zał.1 SOPZ cz. II-różne produkty spożywcze
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 6
24-12-11 11:16
Kwapik-Łajdziak Aneta
112.5KB
Zał.1 SOPZ cz.III-produkty mleczarskie Zał.1 SOPZ cz.III-produkty mleczarskie
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 5
24-12-11 11:16
Kwapik-Łajdziak Aneta
57KB
Zał.1 SOPZ  cz.IV-warzywa i owoce świeże i kiszone Zał.1 SOPZ cz.IV-warzywa i owoce świeże i kiszone
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 9
24-12-11 11:20
Kwapik-Łajdziak Aneta
95KB
Zał.1 SOPZ cz. V-pieczywo i wyroby piekarskie Zał.1 SOPZ cz. V-pieczywo i wyroby piekarskie
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 5
24-12-11 11:20
Kwapik-Łajdziak Aneta
44.5KB
Zał.1 SOPZ cz. VI-mrożone warzywa i owoce Zał.1 SOPZ cz. VI-mrożone warzywa i owoce
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 6
24-12-11 11:21
Kwapik-Łajdziak Aneta
53.5KB
Zał.1  SOPZ cz.VII-ryby i przetwory rybne Zał.1 SOPZ cz.VII-ryby i przetwory rybne
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 6
24-12-11 11:21
Kwapik-Łajdziak Aneta
48.5KB
Zał.1 SOPZ cz. VIII-produkty bezglutenowe Zał.1 SOPZ cz. VIII-produkty bezglutenowe
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 5
24-12-11 11:22
Kwapik-Łajdziak Aneta
57.5KB
Zał.2  Formularz oferty cz. I-VIII Zał.2 Formularz oferty cz. I-VIII
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 7
24-12-11 11:22
Kwapik-Łajdziak Aneta
42.5KB
Zał.3 Formularze cenowe cz.I Mięso i produkty mięsne Zał.3 Formularze cenowe cz.I Mięso i produkty mięsne
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 5
24-12-11 11:23
Kwapik-Łajdziak Aneta
62KB
Zał.3 Formularze cenowe cz. II Różne produkty spożywcze Zał.3 Formularze cenowe cz. II Różne produkty spożywcze
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 8
24-12-11 11:23
Kwapik-Łajdziak Aneta
16.59KB
Zał.3 Formularze cenowe cz. III Produkty  mleczarskie Zał.3 Formularze cenowe cz. III Produkty mleczarskie
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 7
24-12-11 11:24
Kwapik-Łajdziak Aneta
50.5KB
Zał.3 Formularze cenowe cz.IV Warzywa i owoce świeże i kiszone Zał.3 Formularze cenowe cz.IV Warzywa i owoce świeże i kiszone
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 8
24-12-11 11:25
Kwapik-Łajdziak Aneta
15.51KB
Zał.3 Formularze cenowe  cz.V Pieczywo,wyroby piekarskie Zał.3 Formularze cenowe cz.V Pieczywo,wyroby piekarskie
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 5
24-12-11 11:26
Kwapik-Łajdziak Aneta
45.5KB
Zał.3 Formularze cenowe cz.VI Mrożone warzywa, owoce Zał.3 Formularze cenowe cz.VI Mrożone warzywa, owoce
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 6
24-12-11 11:27
Kwapik-Łajdziak Aneta
53.5KB
Zał.3 Formularze cenowe cz. VII Ryby i przetwory rybne Zał.3 Formularze cenowe cz. VII Ryby i przetwory rybne
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 6
24-12-11 11:28
Kwapik-Łajdziak Aneta
44KB
Zał.3 Formularze cenowe cz.VIII Produkty bezglutenowe Zał.3 Formularze cenowe cz.VIII Produkty bezglutenowe
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 6
24-12-11 11:28
Kwapik-Łajdziak Aneta
16.23KB
Zał.4 Projekt umowy na 2025 Zał.4 Projekt umowy na 2025
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 7
24-12-11 11:29
Kwapik-Łajdziak Aneta
57.5KB

Redakcja strony: 2025Rejestr zmian

Drukuj Liczba odwiedzin: 14