Klawisze Dostępności

  • Wersja kontrastowa: Alt + 1
  • Jak korzystać z BIP: Alt + 2
  • Menu Przedmiotowe: Alt + 3
  • Menu Podmiotowe: Alt + 4
  • Mapa Witryny: Alt + 5
  • Przejdź do treści strony: Alt + 6
BIP

Zespół Szkół Specjalnych w Raciborzu

2024

  Nazwa pliku Publikacja Rozmiar
Kategoria: Zaproszenie do składania ofert na dostawy art.żywnościowych w 2024r. [ 20 ]
ZSS- ogłoszenie o wyborze ofert ZSS- ogłoszenie o wyborze ofert
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 27
23-12-07 09:02
Kwapik-Łajdziak Aneta
771.43KB
ZSS- Zaproszenie do składania ofert na dostawy art.żywnościowych w 2024r. ZSS- Zaproszenie do składania ofert na dostawy art.żywnościowych w 2024r.
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 36
23-11-15 08:26
Kwapik-Łajdziak Aneta
2.12MB
Zał.1 SOPZ cz. I-mięso i produkty mięsne Zał.1 SOPZ cz. I-mięso i produkty mięsne
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 26
23-11-15 09:33
Kwapik-Łajdziak Aneta
74.5KB
Zał.1 SOPZ cz. II-różne produkty spożywcze Zał.1 SOPZ cz. II-różne produkty spożywcze
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 19
23-11-15 09:34
Kwapik-Łajdziak Aneta
113KB
Zał.1 SOPZ cz.III-produkty mleczarskie Zał.1 SOPZ cz.III-produkty mleczarskie
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 24
23-11-15 09:35
Kwapik-Łajdziak Aneta
57KB
Zał.1 SOPZ  cz.IV-warzywa i owoce świeże i kiszone Zał.1 SOPZ cz.IV-warzywa i owoce świeże i kiszone
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 20
23-11-15 09:35
Kwapik-Łajdziak Aneta
94.5KB
Zał.1 SOPZ cz. V-pieczywo i wyroby piekarskie Zał.1 SOPZ cz. V-pieczywo i wyroby piekarskie
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 20
23-11-15 09:36
Kwapik-Łajdziak Aneta
45KB
Zał.1 SOPZ cz. VI-mrożone warzywa i owoce Zał.1 SOPZ cz. VI-mrożone warzywa i owoce
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 132
23-11-15 09:37
Kwapik-Łajdziak Aneta
53KB
Zał.1  SOPZ cz.VII-ryby i przetwory rybne Zał.1 SOPZ cz.VII-ryby i przetwory rybne
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 26
23-11-15 09:38
Kwapik-Łajdziak Aneta
46.5KB
Zał.1 SOPZ cz. VIII-produkty bezglutenowe Zał.1 SOPZ cz. VIII-produkty bezglutenowe
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 21
23-11-15 09:39
Kwapik-Łajdziak Aneta
59.5KB
Zał.2  Formularz oferty cz. I-VIII Zał.2 Formularz oferty cz. I-VIII
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 26
23-11-15 09:39
Kwapik-Łajdziak Aneta
42.5KB
Zał.3 Formularze cenowe cz.I Mięso i produkty mięsne Zał.3 Formularze cenowe cz.I Mięso i produkty mięsne
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 21
23-11-15 09:40
Kwapik-Łajdziak Aneta
62.5KB
Zał.3 Formularze cenowe cz. II Różne produkty spożywcze Zał.3 Formularze cenowe cz. II Różne produkty spożywcze
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 27
23-11-15 09:41
Kwapik-Łajdziak Aneta
16.47KB
Zał.3 Formularze cenowe cz. III Produkty  mleczarskie Zał.3 Formularze cenowe cz. III Produkty mleczarskie
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 25
23-11-15 09:43
Kwapik-Łajdziak Aneta
50.5KB
Zał.3 Formularze cenowe cz.IV Warzywa i owoce świeże i kiszone Zał.3 Formularze cenowe cz.IV Warzywa i owoce świeże i kiszone
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 25
23-11-15 09:44
Kwapik-Łajdziak Aneta
15.37KB
Zał.3 Formularze cenowe  cz.V Pieczywo,wyroby piekarskie Zał.3 Formularze cenowe cz.V Pieczywo,wyroby piekarskie
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 30
23-11-15 09:44
Kwapik-Łajdziak Aneta
46KB
Zał.3 Formularze cenowe cz.VI Mrożone warzywa, owoce Zał.3 Formularze cenowe cz.VI Mrożone warzywa, owoce
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 27
23-11-15 09:45
Kwapik-Łajdziak Aneta
53.5KB
Zał.3 Formularze cenowe cz. VII Ryby i przetwory rybne Zał.3 Formularze cenowe cz. VII Ryby i przetwory rybne
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 30
23-11-15 09:45
Kwapik-Łajdziak Aneta
44.5KB
Zał.3 Formularze cenowe cz.VIII Produkty   bezglutenowe Zał.3 Formularze cenowe cz.VIII Produkty bezglutenowe
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 23
23-11-15 09:46
Kwapik-Łajdziak Aneta
16.46KB
Zał.4 Projekt umowy na 2024 Zał.4 Projekt umowy na 2024
zobacz: rejestr zmian pliku, ilość pobrań: 35
23-11-15 09:47
Kwapik-Łajdziak Aneta
58.5KB

Redakcja strony: 2024Rejestr zmian

Drukuj Liczba odwiedzin: 174